Wie zijn wij?

Wij zijn Esmé en Gert Jan Bijlsma en samen vormen wij Pasta aan Zee.

 

Pasta aan Zee verzorgt heerlijke catering op het prachtige eiland Terschelling.  Om uw evenement een bijzonder tintje te geven, hebben iets bijzonders voor u in petto: onze eigen Pasta aan Zee foodtruck! Of u nu een bruiloft, feest, een bruisend festival of een ander evenement organiseert, onze foodtruck brengt de smaakvolle ervaring van Pasta aan Zee rechtstreeks naar uw locatie.

Onze foodtruck is een knusse en sfeervol verbouwde bouwkeet waar we onze specialiteit serveren: heerlijke pasta gerechten. Van traditionele Italiaanse klassiekers tot creatieve, eigentijdse combinaties, onze menu’s bieden voor elk wat wils. Met onze zorgvuldig gekozen ingrediënten en onze passie voor smaak, creëren we een onvergetelijke culinaire ervaring voor u en uw gasten.

We zijn trots op onze verbinding met het eiland Terschelling en streven ernaar om zoveel mogelijk lokale en seizoensgebonden ingrediënten te gebruiken. Zo ondersteunen we niet alleen de lokale gemeenschap, maar bieden we ook een authentieke eilandervaring door de smaken en geuren van Terschelling in onze gerechten te verwerken.

Wij staan klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Of u nu een klein feestje of een groot evenement organiseert, Pasta aan Zee eventueel met onze foodtruck, voegt een smaakvolle en levendige touch toe aan elke gelegenheid. Geniet van de heerlijke pasta’s, de ontspannen sfeer en de vriendelijke service die Pasta aan Zee te bieden heeft.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw cateringbehoeften te regelen. We kijken ernaar uit om met of  onze foodtruck uw evenement op Terschelling tot een groot succes te maken.

Eet smakelijk en geniet van de culinaire schatten van Terschelling met Pasta aan Zee!

Neem bij verdere vragen of voor het plaatsen van een bestelling gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om van u te horen en u van dienst te zijn.