Pinsa’s

Welkom op deze pagina, waar we je graag introduceren aan de heerlijke wereld van pinsa’s! 

Maar wat is een pinsa nu eigenlijk? Pinsa is een traditioneel Italiaans gerecht dat teruggaat tot het oude Romeinse tijdperk. Het is een verrukkelijke variant op de klassieke pizza, met een rijke geschiedenis en een unieke bereidingswijze.

In tegenstelling tot de traditionele ronde pizzabodem, wordt de pinsa gemaakt van een speciaal deeg dat bestaat uit een mix van tarwe, rijstmeel en sojameel. Deze combinatie zorgt voor een lichte, luchtige en knapperige textuur die absoluut onweerstaanbaar is.

Het deeg wordt vervolgens met de hand gevormd tot een ovale vorm, die kenmerkend is voor de pinsa. Het resultaat is een dunne, licht verteerbare bodem met een heerlijk krokante korst. Dit maakt de pinsa niet alleen smaakvol, maar ook gemakkelijk te verteren.

Wat de toppings betreft, biedt de pinsa eindeloze mogelijkheden. Of je nu een liefhebber bent van klassieke combinaties zoals margherita met verse tomaten, mozzarella en basilicum, of dat je avontuurlijker wilt gaan met verrassende ingrediënten en smaakcombinaties, er is voor elk wat wils.

We maken de pinsa’s op een OFYR. De OFYR is al een meester in het creëren van gezellige culinaire momenten, maar met onze pizzamodule wordt het nog beter. De pizzamodule is een innovatieve toevoeging aan de OFYR die het mogelijk maakt om de perfecte pizza’s en pinsa’s te bakken met die kenmerkende knapperige korst en verrukkelijke smaken.

Wij streven ernaar om de authentieke smaak van de pinsa te behouden, door gebruik te maken van hoogwaardige en verse ingrediënten. We combineren ambachtelijke technieken met creativiteit en liefde voor het vak, om jou de meest smaakvolle pinsa-ervaring te bieden.

Of je nu wilt genieten van een gezellige avond met vrienden en familie, een hapje bij de borrel, een snelle lunchpauze wilt invullen, of gewoon wilt genieten van een heerlijke maaltijd, onze pinsa’s zijn de perfecte keuze. Laat je betoveren door de smaken, aroma’s en de unieke stijl van dit authentieke Italiaanse gerecht.

Kom naar onze locatie en laat je verleiden door de heerlijke geur van versgebakken pinsa’s.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Buon appetito!