Ontbijt & lunch

Pasta aan Zee verzorgt ook smakelijke ontbijt- en/of lunchpakketten, perfect voor uw evenement op locatie. Of het nu gaat om een familiefeestje, bruiloft, bedrijfsbijeenkomst, een teambuildingsactiviteit of een buitenevenement, onze ontbijt- en lunchpakketten bieden een heerlijke en gemakkelijke maaltijd voor al uw gasten.

Onze ontbijt- en lunchpakketten zijn zorgvuldig samengesteld met een assortiment van verse en smaakvolle gerechten. Denk aan ambachtelijke broodjes, soep, wraps of quiches, en nog veel meer.  Iedere ontbijt of lunch bevat ook een drankje naar keuze, zoals koffie/thee, water, zuivel of sap.

Bij het samenstellen van de ontbijt- en lunchpakketten houden we rekening met dieetvoorkeuren en allergieën. We bieden vegetarische, veganistische, glutenvrije en andere speciale dieetopties aan, zodat iedereen van een smakelijke maaltijd kan genieten.

Onze cateringdiensten omvatten niet alleen het bereiden van uw ontbijt of lunch, maar ook het bezorgen op locatie. We zorgen ervoor dat de maaltijden op het afgesproken tijdstip en op de gewenste locatie worden afgeleverd. Of het nu in het bos, het strand, de duinen of een andere specifieke locatie is, we regelen het graag voor u.

Daarnaast bieden we ook de optie om de ontbijt en/of lunchpakketten te voorzien van individuele duurzame verpakkingen met servetten en bestek. Op die manier kunnen uw gasten de maaltijd handig en hygiënisch nuttigen, waar ze zich ook bevinden.

Met onze ontbijt- en lunchpakketten op locatie hoeft u u geen zorgen te maken over het organiseren van een traditioneel buffet of het vinden van eetgelegenheden in de buurt. Wij zorgen voor een heerlijke en handige ontbijt- of lunchervaring, rechtstreeks op uw locatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij helpen u graag bij het plannen en verzorgen van uw ontbijt- en lunchpakketten op locatie.”