Kok aan huis – thuiskok

Naar het restaurant gaan is leuk. Maar hebt u er weleens aan gedacht om het restaurant naar uw huis of accommodatie te halen? Pasta aan Zee kan dit voor u verzorgen. Met mooie, eerlijke en vooral Italiaanse gerechten en bijpassende wijnen zorgen wij ervoor dat uw huis voor één avond verandert in een waar restaurant.

Afgestemd op uw specifieke wensen
Een twee-, drie- of meergangenmenu met bijvoorbeeld een speciaal voor het diner samengesteld wijnarrangement. De mogelijkheden zijn zeer divers. Vooraf bespreken we  uw specifieke wensen, hoeveel gasten er komen, wat u aan het diner wilt besteden en denken we graag met u mee middels menusuggesties.

Heerlijk ontspannen met je gasten genieten
De dag waarop het diner bij u thuis plaatsvindt, kunt u heerlijk ontspannen met uw gasten genieten. Al het werk wordt u uit handen genomen. De boodschappen worden gedaan, de tafel wordt gedekt en de gangen worden voorbereid en in uw keuken bereid. De gangen worden één voor één uitgeserveerd en de bijpassende wijnen ingeschonken. Aan het einde van de avond wordt alles opgeruimd, de afwas gedaan is en uw keuken weer aan kant!

Kortom, beleef samen met uw gasten een ontspannen, culinaire avond bij u thuis, zonder dat u zelf ook maar een moment van tafel hoeft te komen.

Kok aan huis op Terschelling