Wie ben ik?

IMG_2666

Ik ben Esmé Bijlsma.

Vrouw van.., juf van…,locatiedirecteur  van… baasje van… maar altijd al liefhebster van alles wat met eten en met name Italiaans eten te maken heeft.

Er ligt een kookboek op m’n nachtkastje en geen kookprogramma ontsnapt aan mijn aandacht.

Pasta aan Zee is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby. Ik wilde mijn passie voor koken en de eerlijke Italiaanse keuken, altijd al delen met andere mensen.

Ik houd van echte smaak en eerlijke ingrediënten. Mijn producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst. Alles traditioneel en met liefde bereid en van de grootste kwaliteit. En dat proeft u!

Jarenlang had ik de naam Pasta aan Zee in mijn hoofd en liep ik met het plan rond om voor andere mensen te koken.

Langzaam ontstond het idee om een schaftkeet om te bouwen tot Pasta aan Zee. Na lang wikken en wegen en fantaseren heb ik  uiteindelijk een schaftkeet bij de plaatselijke schilder gekocht en  deze samen met mijn man verbouwd tot een Italiaanse “foodtruck”.

Pasta aan Zee is een gezellig aangeklede kraam geworden waar u een keur vindt aan verse pasta’s,  zelfgemaakte pastasauzen,pesto’s, olijven en  versgebakken broodjes.En als toetje, de ‘ dolci’, zelfgebakken amaretti koekjes of heerlijk tiramisukogels gedompeld in pure, melk of witte chocolade.

 

 

Mijn liefde voor eten is eindeloos en mijn passie voor koken mijn geluk!

[sg_popup id=”504″ event=”onLoad”][/sg_popup]