Crêpes

Deze winter zat het team van Pasta aan Zee na te denken over een nieuw nagerecht.

Natuurlijk, we hadden al de eilander kogels, al dan niet met een heerlijke kopje thee, koffie, espresso of cappuccino, in de smaken limoncello of tiramisu in ons assortiment. De kritieken waren lovend, maar we hoorden ook wel dat mensen graag een “echt” dessert wilden. “Maar wat zou u dan willen?”, was dan onze vraag. “Nou, iets met ijs”, was dan een vaak gehoorde reactie.

Deze vraag bleef maar in ons hoofd malen en tijdens een welverdiende vakantie op een mooi Grieks eiland, zittend op een terras, vielen alle stukken bijeen; Crêpes!!

Ok, ok, crêpes komen uit Frankrijk en pasta uit Italië, maar wat zou een flinterdunne, vers gebakken crêpe met een heerlijk bolletje ambachtelijk ijs een perfect dessert zijn na een heerlijke pastamaaltijd!

En toen kwamen we met Anette Kiewit van camping Nieuw Formerum aan de praat.

Zij wilde graag een mini foodtruck. Het leek haar leuk om daar iets lekkers uit verkopen.

Zij vroeg zich af:

  • Wat is er al?
  • Wat zou er nog leuk en lekker zijn om aan te kunnen bieden?
  • Het moet mobiel zijn!
  • Voor meerdere doelgroepen geschikt! (kinderen, volwassenen, feesten & partijen, catering, braderieën, markten noem het maar op)
  • Flexibel inzetbaar op alle locaties!
  • Niet ingewikkeld, maar wel heel lekker….!

Al heel snel kwam ze op een idee ………… CREPES!!!

Ons plan viel als puzzelstukken in elkaar ………

3 zielen 1 gedachte

2 mensen met hun handen vol aan Pasta aan Zee

1 met haar handen vrij

2 mensen met ervaring in het ondernemen, een foodtruck en een fantastische Piaggio Ape.

1 nieuw in deze branche die houdt van samenwerken

Alle 3…zin in een nieuw avontuur!

En zo is Crêpes aan Zee geboren!

Na een paar gesprekken en een avond het internet afstruinen voor de juiste materialen was alles klaar voor de start.